Artık Guitar Hero Live’da konser verebilirsiniz

Bir süre önce Guitar Hero iyi bir fenomen haline gelmişti. 2011’de Guitar Hero III: Legends of Rock, ABD’de diğer tüm video oyunları arasındaki en büyük satışa ulaştı. Fakat bazı rekabet, belge ve oyuncu zevkiyle ilgili sorunlardan dolayı aynı sene oyunun bu başarısı kısa sürdü.

Şimdi ise Activision, Guitar Hero Live’ı sunmak üzere tüm ekibi yeniden bir araya getiriyor. Yeni tanıtım videosu da en az “Live” kelimesi kadar etkili gözüküyor. Video, Activision, planlamacı Freestyle Games ve 72andSunny reklam ajansının iş birliğiyle yaratıldı.

Hiç, bir stadyum dolusu rock fanının karşısında donup kalmanın nasıl bir şey olduğunu merak ettiniz mi? Yeni oyun size bu deneyimi yaşatmak için tasarlanmış. Önceki çizgi film tarzı rock showların olduğu yayınların yerine yeni oyun sizi binlerce gerçek hayranın önünde olduğu sahneye koyuyor. Bu fanlar, fake guitar akorlarını yeterli hızda basamazsanız sizi yuhalamaktan da çekinmiyorlar. Salonunuzun ortasında midelerinize kramplar sokan bir performans gerginliği ve paniğini yaşamak ilginç bir tecrübe olmalı.

guitar-hero-liveguitar-hero-live3