JR.’ın Mayıs sayısı çıktı!

Türkiye’nin yaratıcı gençlik platformu JR. by Campaign’in Mayıs sayısı çıktı! Campaign Türkiye dergisinin ücretsiz yayını JR., üçüncü sayısında da kapağında cünyır bir sanatçıyı ağırlıyor.

Önce Hollywood’u ardından Yeşilçam’ı minyatürleştirerek anlatan ve uluslararası çapta yankı bulan genç grafik tasarımcı Murat Palta, Mayıs sayımızda bizler için cünyır dünyasını minyatürleştirdi.

Murat Palta’yla sohbetimizin de yer aldığı Mayıs sayısının öne çıkan diğer konularıysa şöyle;

  • GoPro, kullanıcılarıyla güçleniyor

10 yılda 6 milyar dolarlık bir marka haline gelen GoPro’nun sırrı; alışılmışın dışındaki pazarlama çalışmaları.

  • Networking hangi sektörler için önemli?

“Ne bildiğiniz değil, kimi tanıdığınız önemli.” LinkedIn’in araştırmasına göre bazı sektörlerin işe alım sisteminde bireysel bağlantılar daha önemli.

  • Hasbro’da çalışmak nasıl bir deneyim?

Etraflarındaki oyuncakları bırakıp bilgisayar ekranına nasıl odaklandıklarına şaşırdığımız genç Habsro ekibi, burada çalışmanın nasıl bir deneyim olduğunu anlattı.

  • Sanal gerçeklik dünyası hızla büyüyor

Sanal gerçekliğin 1950’lı yıllara kadar dayanan kısa tarihi, pazarlama dünyasında kullanımı ve tüm sanal gerçeklik cihazları

  • Trileçe neden bu kadar popüler oldu?!

Balkan lezzeti Trileçe, bir anda tüm tatlıları gölgede bıraktı ve tüm mekanların en popüler tatlısı haline geldi. Peki ama neden? Merak ettik, sorduk soruşturduk.

  • Güney Amerika Günlükleri – Part 1 / 18.798 km

Reklamcı Berna Sarfati ve Junior Girişimci Yasemin Yılmaz, Güney Amerika seyahatlerini JR. için yazdı. İki sayı boyunca toplamda yedi ülkenin yer alacağı yazının ilk kısmını Arjantin, Şili ve Bolivya oluşturuyor.

Soundgarden_Creative Garden

  • Deniz, müzik ve cünyırlar Soungarden’da

Bu yıldan itibaren Babylon Kilyos’ta gerçekleştirilecek olan Babylon Soundgarden Festivali, 23 Mayıs Cumartesi günü düzenlenecek. JR.’ın da Creative Garden etkinliğiyle yer alacağı festivalde sahne alacak isimler kimler?

Ve daha fazlası Mayıs 2015 sayısında…

JR.’ın kıvırıp çantaya atmaya ya da cebe sokmaya müsait basılı versiyonunu Campaign Türkiye’nin yanı başında ve üniversiteler, zincir kafeler, spor salonları, sinemalar gibi çok geniş bir ağda (bknz: Find Us) ücretsiz olarak bulabilirsiniz.

JR. Mayıs sayısının dijital versiyonuna ulaşmak içinse aşağıdaki kutuya buyrun.