JR.’ın Temmuz sayısı çıktı!

JR. by Campaign’in Temmuz sayısı, fotoğraf sanatçısı Dilan Bozyel imzalı kapağıyla çıktı.

Ve yeni sayının bir kapak konusu var: Mahallenin delikanlı robotu, Nao. Son dönemde hızını iyice artıran insansı robot teknolojisinin son ürünlerinden biri Nao. Onun ve onun gibi insansı robotların, yapay zekanın da gelişimiyle birlikte çok geçmeden içimizden biri gibi olması öngörülüyor. Peki Nao, gerçekten içimizden biri olsaydı nasıl olurdu?

Bizim kuşağın en sevdiği fotoğrafçılar arasında yer alan Dilan Bozyel ile, işte tam olarak bu konu üzerine bir çekim gerçekleştirdik. Farklı mekanlarda yaptığımız çekimlerden Tophane karesini kapağa taşıdık, diğerlerini ise Curious – Tech sayfalarımızda görebilirsiniz.

Bu sayımızda bir de bolca röportaj yaptık. Şef Ece Zaim ile yemek; Yökş (Yok öyle kararlı şeyler) grubuyla Ağustos ayında sahne alacakları Sziget Festivali ve Burak Aksak‘la dizi, film ve reklam yönetmenliği üzerine konuştuk.

Yeni sayının öne çıkan diğer konuları ise şöyle;

  • Ne istiyorsa onu yapan marka: Under Armour

Satışlarıyla ABD’de Adidas’ı geride bırakan Under Armour, spor dünyasının parlayan yıldızı haline geldi.

  •  Future Lions kazananları kampanyalarını JR.’a anlattılar

Bu yıl 10. yılını kutlayan, Cannes Lions işbirliğiyle gerçekleştirilen Future Lions yarışmasında Google, Heineken, WWF, Uber ve Snapchat markaları için hazırlanan kampanyalar birinci oldu.

  •  Efil efil, ılgıt ılgıt, buram buram Anadolu Rock posterleri

Bilinmeyen ya da unutulmaya yüz tutmuş Anadolu rock şarkılarını yeniden hatırlatan Anatolian Rock Revival Project’i, projenin fikir babası ve koordinatörü Gökhan Yücel ile konuştuk.

  • Doğuş Otomotiv’de çalışmak nasıl bir deneyim?

Doğuş Otomotiv’de çalışmanın nasıl bir deneyim olduğunu oradaki cünyırlardan dinledik ve merak ettik; acaba dans derslerine biz de katılabiliyor muyuz?

  • Bizz@Kampüs’te bu yıl kekler savaştı

Kekler derken, kekleri tasarlayan üniversite öğrencilerini kastediyoruz. Yıldız Holding’in her yıl farklı bir markasıyla olmak üzere bu yıl 4. kez gerçekleştirdiği Bizz@Kampüs etkinliğinin kazananlarıyla bir araya geldik.

 

JR. by Campaign Temmuz sayısı / ücretsiz e-dergi:

Bu da kapak çekimimizin perde arkası görüntüleri: