Doritos’tan 1 milyon dolar ödüllü yarışma

Doritos tüm sevenlerini dünya televizyonlarında yayınlanacak yeni reklam filmini çekmeye davet ediyor.

Geçtiğimiz yıl Türkiye’den de yüksek sayıda katılımcının yarıştığı Doritos Crash the Super Bowl yarışmasının bu yıl seçilecek birincisini ödüller bekliyor. Yarışmanın kazananı tam 1 milyon dolar değerindeki ödülün sahibi olurken, Zack Snyder yönetmenliğinde Warner Bros. Pictures ve DC Entertainment stüdyolarında çalışma şansı yakalayacak.

Katılımcıların 15 Kasım 2015 tarihine kadar videolarını yükleyerek başvuracağı yarışmada finale kalacak 3 yarışmacının filmleri Ocak 2016 tarihinde tüm dünyadaki Doritos severler tarafından internet üzerinden oylamaya açılacak. www.doritos.com adresinden oylamaya açılacak filmler arasından en çok oyu alan video, 7 Şubat 2016 tarihinde CBS televizyon kanalında Super Bowl 50 sırasında yayınlanacak.

“Dawn of the Dead”, “300” “Watchmen”, “Man of Steel” ve önümüzdeki günlerde gösterime girecek olan “Batman v. Superman: Dawn of Justice” gibi aksiyon filmlerinin yönetmeni Zack Snyder ile iş birliği yapma şansı yakalayacak finalistlerin her biri Super Bowl 50’ye katılmak üzere Kaliforniya‘ya davet edilerek oyunu özel süitten izleyecek. Yarışma tarihinde ilk defa tüm finalistlere nakit ödüllere ilaveten kariyer fırsatları sunulacak.

Diğer iki finalistin her biri 100.000 dolar ödülün yanı sıra, gelecekte düzenlenecek Doritos projelerinde yer alma fırsatı elde edecek.

Yarışmayla ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.