JR.’ın Ekim sayısı çıktı!

JR. by Campaign’in Ekim sayısı Burak Dak imzalı kapağıyla çıktı!

Artnivo.com’un 30 yaş altı genç sanatçılarından Burak Dak, JR.’ın sekizinci sayısı için, içinde bulunduğu bilişim çağına ve popüler kültüre uyum sağlamaya çalışan bir bireyi ve kafa karışıklığını, kendine has tarzıyla anlattı.

Burak Dak’ı Inspiration sayfalarındaki sohbetimizi okuyarak daha iyi tanıyabilirsiniz.

Ekim sayısının öne çıkan diğer konuları ise şöyle;

  • Art: Gören ve hisseden gözler

90’lı yıllarda birçok acı gören Bosnalı genç sanatçılar, şimdi neler gördüklerini herkese gösteriyor. Eserler, “Günümüz İmgeleri” başlığı altında, Ekim ayı boyunca Pera Müzesi’nde.

  • Career: Türk işi videolu sözlük: Scorp

Türkiye’de üniversite gençliği tarafından geliştirilen ve “Dünyanın en samimi sosyal medyası” sloganıyla cünyırların gündemine hızlı bir giriş yapan Scorp’u, uygulamanın 21 yaşındaki kurucularından Sercan Işık anlattı.

  • Tech: Atsız arabalardan, insansız araçlara…

Günümüz otomobilleri için bir zamanlar “atsız araba” deniyordu, şimdiyse “insansız araçlar” söz konusu. Bu araçlar otomobil kullanımını daha az stresli hale getirecek ve birçok sektörü altüst edecek!

  • Fashion: Moda haftlarında yaratıcılık yarışı

Eylül ayı boyunca gerçekleşen moda haftalarında, yaratıcı sunumlar ve Snapchat gibi mecraların kullanımı da en az kıyafetler kadar dikkat çekti. Moda editörü Gökçecan Yürekli, New York, Londra ve Milano moda haftalarını yazdı…

  • Sports: “Altın çağ” onlarla gelecek mi?

Anadolu Efes’in 40. yılını kutlayacağı yeni sezon öncesi düzenlediği medya gününde takımın 5 cünyır basketbolcusuyla bir araya geldik; Cedi Osman, Furkan Korkmaz, Okben Ulubay, Oğulcan Baykan, Emircan Koşut.

  • Vibe: Filmekimi Festivali’nde öne çıkan 10 iddialı film

Alp Turgut, 3-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Filmekimi’nde 47 film arasından öne çıkan en iddialı filmleri yazdı.

 

Ekim sayısına e-dergi olarak aşağıdaki kutudan ulaşabilirsiniz.

Keyifli okumalar…

JR. by Campaign Ekim sayısı / ücretsiz e-dergi: