Genç sanatçılara özel sergi: Eat Play Love

Eataly İstanbul, genç sanatçılara destek vermek için 3 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında Eataly’nin üst katında sergilenecek olan “Eat Play Love” isimli sergiyle misafirlerini sanatla buluşturuyor.

Online çağdaş sanat platformu Art50.net ile birlikte gerçekleştirilen proje kapsamında genç sanatçıların keşfedilmesi, desteklenmesi fırsatı yaratarak Türkiye’de çağdaş sanat dünyasına farklı bir bakış getirmesi hedefleniyor.

Baysan Yüksel_Canavar

Art50.net tarafından Eataly için özel olarak  kurgulanan “Eat Play Love” karma sergisinde yer alan 10 yükselen sanatçının yiyecek, maket, buluntu obje gibi özgün malzemeleri de kullanarak yarattıkları eserler kültürel değerleri ve sosyal etkileşimi ön plana çıkarıyor. Resim, heykel, baskı, fotoğraf türlerinde; kimisi özel olarak bu sergi için yaratılan eserler, 30 Kasım’a kadar Eataly’nin üst katında sergilenecek.

“Eat Play Love” sergisinin katılımları ise şöyle; Seçil Yaylalı, Cins, Genco Gülan, Beril Ateş, Beyza Paksın, Azime Sarıtoprak, Taşkın Esin, Göksu Gül, Begüm Mütevellioğlu ve Baysan Yüksel.

Sergi, 3 Ekim Cumartesi tarihinden itibaren Eataly misafirleri ile buluşacak.

CİNS_İştahlı Haller3

Beyza Paksžn-MAMÜL2-1M[1]

Göksu Gül_BEBEK, 2015