Future katılımcılarına özel yaratıcılık yarışması

Noluyo Tv, Kristal Elma Festivali Future katılımcıları için bir yaratıcılık yarışması düzenliyor. Katılımcılar, Vodafone, Coca-Cola veya Ülker markalarından biri için Noluyo TV platformu üzerinden bir dijital kampanya hazırlayarak yeteneklerini gösterme fırsatı elde edecekler.

N'oluyo-Kurumsal-3

Yarışma brief’ini ve Noluyo TV platformu ile ilgili ayrıntıları aşağıda bulabilirsiniz. Yarışmaya son gönderiler 21 Ekim Çarşamba günü son bulacak.

Brief:

Ülker, Coca-Cola ya da Vodafone* markalarından biri ya da birkaçı için, N’oluyo TV’nin ana platform olarak konumlanmış olduğu dijital kampanya fikri üretmek.

Bu markaların N’oluyo TV dahilinde nasıl bir strateji ile ilerlemesi gerektiğinin ve kreatif fikrin anlatılması, görselleştirilmesi ya da videoya dökülmesi.

Elemeden geçen başvurular ve fikir sahipleri basın bültenleri ile tanıtılacak, markaların ve ajans yöneticilerinin fikir sahiplerini tanımaları sağlanacak.

En beğenilen fikrin sahibi ise sürpriz bir ödül kazanacak.

Başvurular kişisel ya da bir grup halinde yapılabilir.

* Bahsi geçen markaların yarışma ile ilgisi yoktur, tamamen örnek (case) yaratılabilmesi için seçilmişlerdir.

N’oluyo TV nedir?

N’oluyo kullanıcıyı izlediği ile etkileşime geçiren, TV odaklı bir içerik platformu. İnternetin geneline dağılmış bulunan televizyonla ilgili içerikleri, bu platform gelişmiş bir arayüzle hem akıllı telefonlarda hem de web’de bir arada sunuyor.

N'oluyo Kurumsal 2

N’oluyo televizyon seyretmeyi seven, bir oturuşta 10 bölüm dizi seyreden ve takip ettiği dizi hakkında her türlü haber kırıntısını bile kovalayan insanlara hitap ediyor. Konu ister yerli-yabancı diziler olsun, ister yarışmalar, filmler; televizyon hakkında merak edilen her şey, hem kullanıcıların hem de N’oluyo kullanıcılarına sunuluyor. Uygulama aynı zamanda 12 binden fazla program için hatırlatma servisine sahip.

Tıpkı diğer sosyal ağlardaki marka takipleri gibi, kullanıcılar N’oluyo içinde program takip ederek en son konuşma ve TV haberlerini push mesaj veya e-posta aracılığı ile alabiliyor, sevdikleri programlar ile ilgili ilgi çekici yorum veya caps’ler ile daha çok paylaşım yaptıkça N’oluyo’nun “oyunlaştırma” yetenekleri sayesinde o programın lideri olabiliyorlar.