JR.’ın Kasım sayısı çıktı!

JR. by Campaign’in Kasım sayısı Vardal Caniş Su imzalı kapağıyla çıktı!

Arabesk Fanzin kurucularından, Met-Üst’ün yeni dergisi Yumuşak G’de “Caniş’in Yeri”ni çizen genç sanatçı, bir süredir aklında olan poşet içindeki kalp çizimini JR.’ın dokuzuncu sayısı için yaptı. Caniş’i Inspiration sayfalarındaki sohbetimizi okuyarak daha iyi tanıyabilirsiniz.

Kasım sayısının öne çıkan diğer konuları ise şöyle;

  • The Brand: Snapchat, Discover ile değerini katlıyor 

İki yıl önce Facebook’un üç milyar dolarlık teklifini reddeden fakir ama gururlu genç Snapchat, değerini beşe katlamayı başardı. Peki ama nasıl?

  • The Office: Bosch’ta çalışmak nasıl bir deneyim?

Yöneticilerini kendi içinde yetiştiren, üst seviyede dışardan alım yapmayan Bosch’ta çalışmanın nasıl bir deneyim olduğunu oradaki cünyırlardan öğrendik.

  • Enterprise: Genç girişimciler Global Girişimcilik Haftası’nda buluşuyor

30 yaş altı genç girişimcilerin kendilerine yol çizmesinde ve potansiyellerini keşfetmesinde yardımcı olan etkinlik Global Girişimcilik Haftası (GGH), bu yıl 16-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor. GGH öncesinde hayallerini gerçekleştirebilmiş üç genç girişimciyle bir araya geldik.

  • Kristal Elma Future’da neler oldu?

Yaratıcı endüstrideki tüm disiplinlerin buluşma noktası Kristal Elma’nın gençlere yönelik Future programı; içerik, teknoloji ve yaratıcılık alanlarında ilham verici isimleri katılımcılarla buluşturdu.

  • İstanbul’un üçüncü dalga kahvecileri

Starbucks gibi dünyaca ünlü kahve zincirlerinin oluşturduğu ikinci kahve dalgasını takiben, kahvenin kalitesinin ve rolünün daha da arttığı üçüncü dalga kahvecilik akımını ve İstanbul’un en popüler kahvecilerini masaya yatırdık.

  • Film: Tesadüfi bir uzay üçlemesi

Arka arkaya vizyona girmiş üç bilim kurgu filmi, üçünün de teması uzay… Ancak tesadüf eseri sıralanmış bu filmler, konuya farklı yaklaşımlarıyla ayrı ayrı hafızalara kazınmayı başarıyor. Alp Turgut; Gravity, Interstellar ve The Martian filmlerini inceledi.

Keyifli okumalar…

JR. by Campaign Ekim sayısı / ücretsiz e-dergi:

*JR.’ı mobil dergi aplikasyonu dMags‘in iOS ve Android uygulamalarında da bulabilirsiniz.