JR.’ın Aralık sayısı çıktı!

“Yeni yıldan beklenti ve dilekleriniz neler?”

İçinde bulunduğumuz, her açıdan endişe verici bu ortamda 25 yaşındaki fotoğraf sanatçısı Sancar Dalman, JR.’ın Aralık sayısı için altı İstanbullu gence bu soruyu sordu. Cevaplar değil ama sorduktan sonra karşılaştığı durum onu bir hayli şaşırttı.

Bu genç insanların fotoğraf ve beklentileri, JR.’ın Aralık sayfalarında.

Yeni sayının öne çıkan diğer konularıysa şöyle;

  • Career: 20’li yaşlar hakkında en çok düşünülen 4 yanlış

Günümüzün 20’li yaşlardaki genç insanlarının işe yaramaz ve narsist olduğu konusu yetişkinlerin popüler bir sohbet konusu. Ama psikolog Jeffrey Arnett’e göre, bu genel kanı tamamıyla yanlış.

  • Tech: Web Summit günlüğü

Beş yıldır Dublin’de düzenlenen, farklı bakış açılarını teknoloji ve girişim dünyasıyla buluşturan zirve Web Summit’i, Youth Media stratejisti Şeyma Sarıkök JR. okuyucuları için yazdı.

  • Game: 2016’da çıkacak en iyi oyunlar

Tribal Worldwide İstanbul Sosyal Medya Uzmanı Burak Yazar, 2016’ya bu kadar az kalmışken, yeni yılda PC ve konsollara gelecek en iyi oyunları listeledi.

  • Fashion: DB Berdan yeni koleksiyonuyla canavarlar gibi!

Deniz ve Begüm Berdan’a ait DB Berdan, “Monster Mash” isimli yeni koleksiyonuyla canavarlar gibi karşımıza çıktı. Defile öncesinde de cünyır Berdan’la koleksiyon ve kariyeri üzerine konuştuk.

  • Food: Basit ve lezzetli vegan yemek tarifleri

Beş yıldır et yemeyen, son iki yıldır da vegan olan üniversite öğrencisi Ali Atakay, bize neden vegan olduğunu, Türkiye’de bunun zorluklarını anlattı ve iki vegan yemek tarifi paylaştı: Yulaflı kurabiye ve Falafel.

  • Travel: Selanik – Kavala, deniz kıyısında muhteşem bir rota

Boğaziçi Üniversitesi Bisiklet Topluluğu üyesi Erhan Güngör, bisikletiyle yaptığı Kavala ve Selanik yolculuğunu yazdı.

  • Film: Yeni başlayanlar için Bond filmleri rehberi

James Bond, bu yıl vizyona giren 24. Bond filmi “Spectre” ile 53. yaşını kutluyor. Dile kolay, 24 filmlik bir seri… Ama bütün filmlerini gerçekten izlemek gerekir mi? Alp Turgut, yeni başlayanlar için izlenmesi gereken 10 Bond filmini yazdı.

Derginin dijital versiyonuna ulaşmak için:

Herkese keyifli okumalar…

*JR.’ı mobil dergi aplikasyonu dMags‘in iOS ve Android uygulamalarında da bulabilirsiniz.