Bilgi Eğitim’den yeni bir program: Yaşam İçindeki Müzik

İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesinde ‘Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’ olarak hizmet veren bireysel, kurumsal ve profesyonel gelişime yönelik eğitim programları sunan Bilgi Eğitim, mutluluğun anahtarı müzik diyerek 16-30 Ocak Tarihleri arasında Yaşam İçindeki Müzik isimli, katılımcılarına kendilerini daha iyi ve başarılı hissedeceği bir eğitim programı vaat ediyor.

Müzisyen ve Uzman Psikolojik Danışman Asena Akan ve Ses Mühendisi Aras Tüysüz’ün eğitmenliğinde gerçekleşecek programda, katılımcıların potansiyelinin farkına vararak gerçekçi hedefler belirleme, olumsuz duygu ve düşüncelerden sıyrılarak kendilerini uygun biçimde ifade etme, duygusal, sosyal yaşam ve kariyerlerinde kendilerini değerlendirip yol haritalarını oluşturma, bu sayede yaşam kalitelerini artırma yönünde adım atmaları hedefleniyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin santralİstanbul Kampüsü’nde düzenlenecek olan eğitim; farklı meslek gruplarından herkese, öğrencilere ve kişisel gelişimi önemseyenlere açık olacak. 15 saatlik bu eğitimin ücreti ise 580 TL olarak belirlendi.

bilgi-egitim-yasamin-icindeki-muzik (1)