JR. Nisan 2016 sayısı çıktı!

JR. Nisan 2016 sayısı, Belen Alkan imzalı kapağıyla çıktı.

Bu sayının öne çıkan konuları ise şöyle:

– Göz zevkimizi bozan Külotlu Babalar: “Dads In Briefs”

Gunn Report’un 2015 yılında hazırladığı “21. Yüzyılın Şimdiye Kadarki En İyi Reklamları” listesine girmeyi başaran Dads In Briefs kampanyası, sıcaktan bunalıp soyunmayı abartan babalar için çözüm önerileri sunuyor.

– Ayın Sanatçısı: Belen Alkan

Bu ayki kapağımızın yaratıcısı olan Belen, aylar önce gördüğü bir rüyanın etkisini baleye duyduğu hayranlıkla harmanladı. Böylece kraliyet pitonunun asaleti ve balenin estetiğini aynı karede buluşturarak kapağımıza ve Inspiration sayfalarımıza taşıdı.

Çekim aşamasının kamera arkasını izlemek için:

– Geldi bahar ayları, başladı staj başvuruları

Üniversite sıralarından ofis koltuklarına giden yolda stajın önemine dair içerik ve ajanslara dair staj rehberi Career sayfalarımızda.

– The Office: Gram Games’de çalışmak nasıl bir deneyim?

Kendini oyun geliştirmeye adamış insanları bir arada bulabileceğiniz oyun stüdyosu Gram Games’te çalışmanın nasıl bir deneyim olduğunu cünyır çalışanları anlattı.

– Buruk bir heyecan… İstanbul Moda Haftası

Mercedes-Benz’in ana sponsorluğunda ve “Alışmayacağız” söylemleri arasında gerçekleşen moda haftasında yine birbirinden başarılı tasarımlar podyumda salındı. Festivalin öne çıkan iki tasarımcısı Başak Cankeş ve Emre Aktuna ile kariyerleri ve tasarımları üzerinde konuştuk.

– Şimdi Hong Kong zamanı…

Hong Kong’da çalışan ve okuyan Türklerin buradaki deneyimlerine dair ilgi çekici notlar Travel sayfalarımızda…

– Festivalinizi nasıl alırdınız?

Cemrelerin düşmesiyle beraber baharın müjdecisi festivaller filizlenmeye başladı. Bu yılın ilkbahar-yaz koleksiyonu tadındaki festivallerinden güzel bir liste oluşturmak için bu yazıya bir göz atın.

Ve daha fazlası,

Campaign Türkiye dergisinin ücretsiz yayını JR.’ın Nisan 2016 sayısında…

Dijital versiyona ulaşmak için: