JR. Temmuz 2016 sayısı çıktı

Temmuz 2016 sayısı, Berkay Dağlar imzalı kapağıyla çıktı.


 

Bu ayın öne çıkan konularıysa şöyle:

  • Küçük Aslanlardan büyük başarılar

Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali’nin AKQA desteğiyle öğrencilere özel hazırlanan yarışması Future Lions’ın 2016 yılı kazananları belli oldu. Spotify, IKEA, Amazon, Penguin Books ve LEGO için inovatif ürünler tasarlayan ekiplerin çalışmaları Creativity sayfalarımızda.

  • Ayın JR. sanatçısı: Berkay Dağlar

Dünyaca ünlü filmler için hazırladığı alternatif afiş tasarımlarıyla dikkat çeken Berkay Dağlar (27), bu ayki kapağımızda bir cünyırın günlük rutininden etkileyici bir parça sunuyor.

  • Hayatın katı kurallarına inat: SuCo

Esnek ve katlanabilir yapısı sayesinde kolay taşınabilen ve bizi bildiğimiz kalıplardan uzaklaştıran SuCo’nun kurucu ortağı Zeynep Uslu (28) ile tasarladıkları bu sıra dışı su matarası hakkında konuştuk.

  • Yazılım kodlamayı oyun oynar gibi öğrenin

Lise öğrencileri Kadir Can Kırkoyun ve Barış Ceviz, “Yazılım kodlamayı öğrenmek zor.” diyenlerin imdadına “Scode” adlı uygulamayla yetişti.

  • Tek tuşla aracınız kapınızda!

Son yılların gözde konularından paylaşım ekonomisinin önemli temsilcilerinden Uber’in Türkiye’deki gelişimini yöneticilerinden dinledik.

  • Barselona mutfağını Tapas’tan ibaret zannedenlere…

Yıllardır Barselona ile Tapas’ı yan yana yazan kaynaklara ithafen bu sefer biraz çemberin dışına çıkarak resimdeki gizli kalmış bölümlere bakmak istedik. Özet olarak yedik, içtik anlatması kaldı.

Not: Bu bir lezzet hikayesidir.

  • Boş koltukları doldurmak için geldiler

Lokasyon bazlı teknolojisiyle MasterCard altyapısını birleştirerek yeni bir sinema sistemi ortaya çıkaran Sinemia’yı, kurucusu Rıfat Oğuz’dan dinledik.

Ve daha fazlası,

Campaign Türkiye dergisinin ücretsiz yayını JR. by Campaign’in Temmuz 2016 sayısında…

Dijital versiyona ulaşmak için: