2016’nın merakla beklenen oyunları

E3 oyun fuarıyla birlikte oyun dünyasındaki hareketlilik zirve noktasına ulaştı. İşte 2016 yılı içinde yayınlanacak ve bizi daha şimdiden heyecanlandıran oyunlar…

The Last Guardian

Sonunda oldu. 7 yıl önce duyurulan ve geçen yıl görücüye çıkarılan Ico ekibinin The Last Guardian’ı bu Ekim’de piyasaya çıkacak, en azından bize söylenen bu.

Platform: PS4


 

Battlefield 1

Biz Battlefield 5’i beklerken Battlefield 1 geldi. Ama isme takılmamak gerek çünkü oyun inanılmaz güzel grafiklere ve oyun içi aksiyonuna sahip, bizi ilgilendiren kısmı da tam olarak burası.

Platformlar: PC, PS4, Xbox One


 

No Man’s Sky

Bu yıla imzasını atacak oyunlardan birisi olarak görülen No Man’s Sky, teması uzay olan, yeni gezegenler ve yeni yaratıklar keşfedebildiğiniz bir oyun.

Uzay geminizle uçup yıldızlar arası yolculuk gerçekleştirebilmek ise ekstra heyecan verici.

Platformlar: PlayStation 4, PC


 

Fifa 17

Fifa 14’ten sonra tartışılmaz kalitede oyunlar üretmeye başlayan Fifa, 2017 için de aynı kaliteyi sağlamış gibi görünüyor. Yeni başlayanlar için hikaye modu başlayanları oyuna ısındıracak. Görüntü ve grafik kalitesi açısından da etkileyici performanslar görecek gibiyiz. Oyun 29 Eylül’de çıkacak.

Platformlar: PS4, Xbox One, PC, PS3, Xbox 360


 

Call of Duty: Infinite Warfare

Battlefield’den tekrar bahsediyoruz hissi uyandırabilir belki ama Call of Duty sersinin yeri her zaman ayrıdır. Son oyunlarında “gelecek” konusunu baz alan oyunun 4 Kasım’da çıkması bekleniyor.

Platformlar: PC, PS4, Xbox One