Ray-Ban, cesur olmaya davet ediyor

1937’den beri kendine özgü ikonik modelleriyle rock’n’roll kahramanlarına ve Hollywood yıldızlarına hitap eden Ray-Ban, yeni bir kampanyayla karşımızda.75 seneyi aşkın bir süredir devam eden Ray-Ban efsanesi bugün de cesaretin önemini vurgulamaya yeni iletişim kampanyası #ittakescourage ile devam ediyor. Çekimleri Los Angeles’ta fotoğrafçı Mark Seliger tarafından yapılan iletişim kampanyası “kendin olma cesaretine” odaklanan karelerden oluşuyor. Bu cesaret korkusuz olmak değil, korkunun üstesinden gelmeyi anlatıyor; yalnızca fiziksel cesaret değil, insanları korkularıyla yüzleşmeye ve sınırlarını aşmaya zorlayan bir cesaret.

Kampanya karelerinde yer alan cesur kahramanlar, toplumla ve basmakalıp düşüncelerle mücadele ediyor, sınırlarını aşıyor, ayrıca kendilerini, yeteneklerini ve duygularını ifade edip açığa çıkaracak kadar cesur davranıyor. Karar verme veya doğru olanı savunma, eleştirilere rağmen inançlarına göre hareket etme cesaretine sahipler ve kendi yöntemlerince cesur davranıyorlar.

 ray-ban (1)  

Kalbini Aç!

Karşındaki insanın gözlerinin içine bak ve ona kalbini açacak cesareti göster.

Ray-Ban Clubround

 ittakescourage (3)   

Sınırlarını Zorla!

Hayallerin, arzuların ve hedeflerin gerçekleşmesi için azimle bekleyecek cesarete sahip ol.

Ray-Ban Yeni Wayfarer

 ittakescourage (2)  

Mükemmele Meydan Oku!

Toplumun kalıplaşmış yargılarına karşı çık ve kendin olacak cesarete sahip ol.

Ray-Ban Aviator

  ittakescourage (5)  

Eleştirilere Meydan Oku!

Eleştirilmekten asla korkma. Utanç, reddedilme ve beğenilmeme gibi duygularla yüzleşecel kadar cesur ol ve içinden geldiği gibi davran.

Ray-Ban Round

 ittakescourage (4)  

Korkularınla Yüzleş!

Korkularını kabullen, üzerine git ve cesur ol.

Ray-Ban Liteforce Wayfarer