JR. Kasım 2016 sayısı çıktı

Kışa meydan okuyan JR. Kasım sayısının kapağında Kaan Bilaloğlu imzası var.

Peki Kasım sayısının içinde neler var derseniz:

  • The Campaign: The Ant Rally

Greenpeace’in 2013 yılında hazırladığı kampanyasında karıncalar kendi hayatlarına sahip çıkmak için protestolara başlıyor.

  • Ayın Jr. sanatçısı: Kaan Bilaloğlu

VR teknolojisinin insanı düşürdüğü hayretleri kapağımıza taşıyan Kaan Bilaloğlu (27), renkli çizimleriyle Kasım ayının kasvetini hafifletiyor.

  • Rekabet evrim geçirirken, neyi istemek istiyoruz?

İş dünyasında rekabet alıp başını giderken yeni adayların bu rekabet koşullarına daha başvuru sürecinde ayak uydurmaya başlaması gerekiyor. Bengüsu Özcan

  • The Office: n11.com’da çalışmak nasıl bir deneyim?

Türkiye’nin önde gelene-ticaret platformlarından n11.com’da çalışmanın nasıl bir deneyim olduğunu genç çalışanları anlattı.

  • Kristal Elma Future’da neler oldu?

Kristal Elma Festivali’nde bu yıl festivalin son günü gerçekleşen Future programında yine teknolojiden eğitime, start-up’lardan sosyal medyaya kadar birbirinden farklı konular tartışıldı. Oturumlardan notlar ve konuşmacı röportajlarıyla beraber “cünyırların festivalin tadını nasıl çıkardığını” da Kristal sayfalarımıza taşıdık.

  • Mutfakta zıplarken Ay’a ayak bastığına inanmak…

İçeriğin tarihi çok eskiye dayansa da üretimi ve tüketimi, yeni teknoloji ve mecralarla her gün biraz daha değişiyor. Peki markalar buna nasıl ayak uyduruyor? Aslı Balkan

  • “Kendini freestyle’a adamış bir iş kadınıyım”

Çocukken yaşadığınız sakatlıklar nedeniyle profesyonel futbol kariyeriniz sekteye uğrasaydı yeşil sahalardan kopar mıydınız? Cevabınız ‘evet’se Liv Cooke’un tutkusu size ilham verebilir.

  • Bir MBFWI daha geride kaldı

İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonlarının sunulduğu Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 11-15 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleşti. Festivalden ilgi çekici notları Gökçecan Yürekli yazdı.

Ve daha fazlası Campaign Türkiye dergisinin ücretsiz yayını JR. by Campaign’de.

Dijital versiyona ulaşmak için: