Şirket çalışanları, mutfak mesaisine başlıyor

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve iş dünyasındaki rekabeti yemek keyfine dönüştüren “Ofisten Mutfağa” şirket çalışanlarından oluşan ekiplerin yarışacağı eğlenceli bir yemek yarışması.

Türkiye’de şirket içi iletişime yeni bir boyut kazandıran ve çalışan motivasyonunu artırmayı, yaratıcı bir rekabet ortamında eğlenmeyi ve takım ruhunu yükseltmeyi hedefleyen tüm şirketlerin katılımına açık olan “Ofisten Mutfağa” yarışması için başvurular, 10 Şubat 2017 tarihine kadar basvuru@ofistenmutfaga.com adresinden yapılabilecek.

1480590945_ofisten_mutfaga__5_

Bu yıl, yaratıcılık yarışacak

Katılan firmaların oluşturduğu ekipler arasındaki yarışmalar, 20-21-27-28 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde Zorlu Eataly Mutfak Atölyesi’nde gerçekleşecek. Her eleme turunda dört şirketin yarışacağı “Ofisten Mutfağa” yarışmasında; şirket ekiplerine verilen sürpriz bir kutudan çıkan malzemelerle yarışmacıların başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan menü hazırlamaları bekleniyor.

En yüksek puanı alan 4 şirket, 06 Mart 2017 tarihinde finalist olacak ve 17 Mart 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’da gerçekleşecek törende ödüllendirilecekler.

1480590943_ofisten_mutfaga__3_

Moderatörlüğünü, radyo-TV program yapımcısı ve sunucusu Mert Ruscuklu’nun yapacağı yarışmada, birinci olan ekip, büyük ödül olarak Amsterdam seyahati ve Taste Of Amsterdam Festival’e katılma şansı elde edecek.

HY Tanıtım Kurucusu Hakan Yanar, kurumsal firmaların çalışanlarına yönelik yaptığı çalışmalar ile firmaların kolektif bilincini yaratmayı, yaratıcılığı teşvik etmeyi ve takım ruhunu ateşleyerek firmaların verimliliklerinde sürdürebilirliklerini desteklemeyi hedefliyor. Yaratıcı bir rekabet ortamında eğlenceyi sağlayan “Ofisten Mutfağa” ve “Ofisten Sahneye” yarışmaları, çalışanların ortak karar verme ve insiyatif kullanma becerilerini geliştirdikleri gibi aralarında “Biz” kültürünü de güçlendiriyor.