Monopoly’nin yeni piyonlarını oyunseverler belirliyor

1935’ten bugüne, 1 milyardan fazla kişinin oynadığı efsane oyun Monopoly’nin piyonları yenileniyor. 64 piyon arasından seçilecek 8 piyon, 2017’de Monopoly oyun alanında yer alacak. Üstelik yeni piyonlar, tüm dünyada oyunseverlerin oylarıyla belirlenecek.

Favori piyonlarını oyunda görmek isteyenler, 10 – 31 Ocak tarihleri arasında www.PiyonunuOyla.com adresinden seçecekleri 8 piyona diledikleri kadar oy verebilecek. Oylamada, Monopoly’nin ikonik piyonları köpek, el arabası ve bot, oyundaki yerlerini korumak için yarışacak. Oylama sonucunda en çok oyu alan 8 piyon, Dünya Monopoly Günü olan 19 Mart’ta duyurulacak ve Eylül ayında raflara çıkacak yeni klasik Monopoly versiyonunda yerini alacak.

İşte Monopoly’nin oylamaya sunacağı 64 yeni piyon arasından örnekler:

Uçak: Bay Monopoly gibi meşgul bir adamın trafikte kaybedecek zamanı yok. Bu yüzden Bay M, yeni bir uçak aldı. Peki 2017’de Monopoly’nin özel jeti de favori piyonlar arasına iniş yapacak mı?

Yarış arabası: Bay Monopoly 1930’lardan bu yana yarış arabasıyla aksiyon dolu maceralara atılıyor, ama acaba emektar yol arkadaşı paslanmaya mı başladı? Garaja yeni, daha gösterişli bir araç koymanın zamanı gelmiş olabilir mi?

Kol saati: Bay Monopoly ilk yatırımının başarısını nasıl kutlamıştı? Tabii ki bugün bile kolundan eksik etmediği klasik ve kaliteli bir kol saati alarak. Bu yadigarın da Monopoly piyonları arasına katılma zamanı geldi mi? Bunu bize zaman gösterecek!