Brick Burger’ler her şeyin mükemmel olduğunun kanıtı

Yıllardır LEGO’dan evler, arabalar, uçaklar yapıldığını çok gördük. "Daha LEGO’ya dair ne yapılabilir ki ama" derken de karşımıza yepyeni bir lezzet çıktı ve hemen çenemizi kapattık. Zira gördük ki LEGO’yla ve LEGO’ya dair yapılabileceklerin bir sınırı yok.

Filipinler Pasig’de bulunan bir restoran, “kreatif blok” kelimesine yeni bir anlam yükleyen renkli burgerlerle karşımızda.

Brick Burger isimli restoran adını tabii ki hamburgerlerinin LEGO’ya olan benzerliğinden alıyor. Restoranın menüsü de Emmet, Lord Business, Wild Style gibi The Lego Movie karakterlerinden oluşuyor.

Gelelim fiyatlara. Restorandaki en pahalı burger, üç katlı bir cheeseburger olan Lord Business ve fiyatı da 450 Filipinler Pesosu, ki bu da yaklaşık 34 TL’ye denk geliyor.

Bunları gördükten sonra hemen Filipinlere uçak bileti alıp burayı görmek isteyecek kadar delirir misiniz bilmiyoruz ama öğle yemeğine doğru ağzınızı sulandıracağı kesin. Birbirinden güzel görünen burgerler için sayfayı kaydırmaya başlayın.

 

Burger so awesome you'll keep coming back for more! TAG the squad now and head over to Brick Burger today! 📷 @marchiekins

A photo posted by Brick Burger (@brickburgerph) on

 

 

DOUBLE TAP IF YOU CAN SPOT THE DIFFERENCE between these two burgers!

A photo posted by Brick Burger (@brickburgerph) on

 

 

 

 

TAG your friends to join you here at Brick Burger today! 📷 @tzuhanyou

A photo posted by Brick Burger (@brickburgerph) on