Ford girişimci kadınların yanında

Geena Davis Institute on Geder in Media organizasyonu Ford ile iş birliğine girerek ilham verici girişimci kadınların hikayelerini anlattığı video serisine imza attı.

She's Got Drive isimli kampanyada senarist ve yönetmen Yulin Kuang, indie pop sanatçısı Clara C ve YouTube yıldızı Taryn Southern yer alıyor. 

Geena Davis Institute'ün CEO'su Madeline Di Nonno "Tüm bu içerik yaratıcılarının benzersiz hikayeleri var. Hepsi zorluklar ve engellerin üstesinden başarılı bir şekilde geldi ve sonuçta başarılı girişimciler haline geldiler. Bu insanlar bahsettiğimiz şeyin somut örnekleri" diyerek projedeki kişilerin ortak noktalarına değindi. 

Ford ise bu kampanyada kadınlar için çeşitliliği ve fırsatları desteklediğini göstermek için Geena Davis Institute ile iş birliği yapmış. Ford 20 yıldır meme kanseri araştırma derneğini destekliyor ve geçtiğimiz yıl da Girl Scouts ile çalışarak Girls' Fast Track Races isimli projenin de sponsoru olmuştu.

Ford'un Amerika pazarı yaratıcı yönetmeni Chantel Lenard "Bu taşıtları pazarlamanın ötesinde. Biz insanları eşitliği geliştirmek için fırsatları kovalamaları konusunda cesaretlendirmek istiyoruz" diyerek iş birliklerinin amacından bahsetti. 

Her bir ismin hikayesini anlattığı videolardan oluşan kampanya #ShesGotDrive hashtag'i ile sosyal medya da adından bahsettiriyor. Jessica Chastain, Paul Feig ve Alyssa Milano gibi ünlü isimler, hashtag'i kullanarak attıkları tweet'lerle projeye destek oldu. 

Kaynak: Adweek