Lexus, yolculuklara Spotify ile müzik katacak

Yolculukları boyunca Lexus ve müziğin ritmini yaşamak isteyenler, Spotify’ın UM Türkiye ile birlikte Lexus Türkiye için özel olarak hazırladığı mikro sitesinden başlangıç ve bitiş rotalarını seçerek kendilerine özel müzik listesini kolayca oluşturabiliyor.

Pop, Rock, R&B ve Chill Out kategorilerinden sevdikleri sanatçılarla oluşturdukları bu özel çalma listesi yolculukları boyunca kullanıcılara eşlik ediyor. Çalma süresi ise yolun uzunluğuna göre belirleniyor. Hem desktop hem mobil uyumlu olarak çalışabilen mikro sitede dinleyiciler ayrıca “iş çıkışı parti“, “hafta sonu rock“, “şehirde jazz” ve “işe giderken chill-out” kategorileri altında da sunulan çalma listelerine erişilebiliyor.

Omotenashi (Japon misafirperverlik ruhu) felsefesiyle otomobillerini tasarlayan ve hizmet veren Lexus, Türkiye’de bir ilk olan bu uygulama ile kullanıcı odaklı yaklaşımını bir kez daha gösteriyor. Kullanıcıların araçlarında da kendilerini evlerinde gibi hissetmesini sağlarken, yolculukları daha keyifli ve rahat hale getirmeyi amaçlıyor.