14 yaşındaki gençten ustaca tasarımlar

Ted Bettridge adındaki genç tasarımcının çalışmalarına baktığınızda daha 14 yaşında olmasına şaşırabilirsiniz. Son iki senedir el yazı tasarımları yapan genç – ki bu demek oluyor ki bu çalışmalara 12 yaşında başladı – aynı zamanda el yazılarını farklı görsellerle çok uyumlu bir şekilde birleştiriyor.

İngiltereli genç tasarımcının çalışmalarının bir kısmına aşağıda göz atabilir, bunun yanında Behance ve Instagram sayfalarını da takip edebilirsiniz.

 

Magnificent 🏆 If you want this as a wallpaper check out my Instagram story ✌️Photo via @unsplash . 📩 – Available for your next project – DM me or email me at ted@bettridge.me #letters #type #instagram #typography #calligraphy #lettering #unsplash #madewithunsplash #graphic #design #graphicdesign #brushpen #script #cursive #handtype #handdrawn #calligritype #calligram #brushtype #goodtype #thedailytype #crayligraphy #crayoligraphy #betype #typegang #bestoflettering #handmadefont #thefinelab #greattype @thedailytype @handmadefont @greattype @goodtype @betype @artoftype @type_matters @typism @brush_type @typespot @typespire @typography_and_calligraphy @typedome @calligritype @typekita @typeriot

A post shared by Freelancer ✏️ (@tedbettridgedesign) on

 

Kaynak: design taxi