Emma Watson’dan çevreci moda

Emma Watson, Instagram hesabında yeni ve çevreci bir akım başlatarak bu doğrultuda Louis Vuitton, Oscar de la Renta ve Stella McCartney gibi popüler markalara yer verdi. 

Birçok konuda duyarlı olan ve konuşmalarında bunlara sık sık değinen oyuncu, Bangladeş'te yer alan fabrikalardaki işçilerin kötü koşullarda çalışmasına şahit olduktan sonra kırmızı halıda sadece sürdürülebilir ve çevre dostu kıyafetler giymeye karar vermiş. 

Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi olan Watson bu sebeple kırmızı halıda kıyafetlerini taşıyacağı markaları önceden belirleyerek mesajını herkese iletmek için bunları Instagram hesabından da paylaşmaya başladı. 

Beauty and the Beast filminin tanıtımı için dünyanın pek çok yerine giden Emma Watson kıyafetlerini The Press Tour isimli Instagram hesabından paylaşıyor ve kıyafetlerin hangi markaya ait olduğunu da belirtiyor. Oyuncu, markaların yanı sıra açıklamalarda geri dönüşümün kullanılması gibi kıyafetlerin yapım aşamasına da değiniyor. 

Emma Watson'ın giydiği kıyafetler Louis Vuitton, Oscar de la Renta, Burberry, Stella McCartney, Filippa K, Boody ve Good Guys markalarına ait. 

 

Bonjour Paris! Coat is from @stellamccartney, the world's first luxury brand that is committed to producing products that do not use leather, skins, feathers or fur. Instead, Stella has spent years developing ways of using materials such as regenerated cashmere, recycled fabrics, organic cotton and forest-friendly fabrics. Jumper is from @filippa_k, a Swedish brand committed to four Rs: reducing, repairing, reusing and recycling. Tee by @boodywear, a brand that produces basics made with certified organic bamboo, produced using computerised 3D knitting, so no fabric is wasted. Its factories are zero-waste and have a closed loop system to stop any water being wasted. Shoes are @goodguysdontwearleather. The brand doesn’t use any animal products in its collections. Fashion info verified by @ecoage #ecoloves

The Press Tour (@the_press_tour)'in paylaştığı bir gönderi ()