Burn Residency 2017’ye başvurular başladı

Dünyanın en büyük DJ yarışması olarak tanımlanan BURN Residency 2017’ye başvurular başladı. Yarışma, dünyanın dört bir yanındaki yetenekli müzisyenleri elektronik müzik dünyası ve müzikseverlerle bir araya getirmeyi hedefliyor.

Keşfedilmemiş DJ’ler için bir kariyer fırsatı sunan ve onlara unutamayacakları bir deneyim yaşatmayı vadeden BURN Residency, 6 hafta boyunca elektronik müziğin merkezi olan Ibiza’da gerçekleşecek.

Yarışmanın birincisi 100.000 Euro değerinde bir kontrata imza atacak ve DJ olarak kariyerine İbiza’da heyecan verici bir başlangıç yapacak!

Yarışmanın her adımı müzik endüstrisinin önemli isimleri ve dünyaca ünlü DJ’ler tarafından takip edilecek. Önceki yıllarda BURN Residency’de yarışmacılara nasıl daha iyi bir DJ olacakları yönünde yol gösteren isimler arasında; Carl Cox, John Digweed, Maceo Plex, Steve Lawler, Fatboy Slim, Luciano ve Jamie Jones gibi isimler de vardı.

Burn Residency’e başvurmak için tek yapmanız gereken, en iyi DJ setinizi yüklediğiniz online mecranın linkini ve İngilizce olarak ‘Neden Burn Residency yarışmasına katılmaya hak kazanmalıyım?’ sorusunun cevabını bu adrese yüklemek.

Burn Residency uluslararası jürisinin seçeceği 5 Türk yarışmacı yeteneklerini 29 Nisan gecesi düzenlenecek “Burn Residency Türkiye Finali”nde Türkiye jürisinin önünde sergileyecek ve kazanan Türkiye’yi Burn Residency yarışmasında temsil etmeye hak kazanacak.

İlk 16’ya kalmayı başaran isimler Avrupa’nın bir şehrinde sahne alma şansı yakalayacak. BE-AT.tv yarışmacıların tüm performanslarını canlı olarak tüm dünyaya yayınlayacak.

Ardından yarışmacılar dünyanın dans müzik merkezi Ibiza’ya dönüp yedi gün boyunca BURN Residency kampına kalacaklar. Bu kamp sırasında DJ’ler derslere, atölyelere, DJ uzmanlık sınıflarına ve prodüksiyon yarışmalarına katılacaklar.

Finale kalan ve yeteneklerini kanıtlamak isteyen DJ’ler , kariyerleri için harcamak üzere 100.000 Euro büyük ödülü kazanmak ve Burn Residency’nin superstar DJ’i olmak için  yarışacaklar. Genç yetenekler aynı zamanda Sankey’s, Ushuaia, Café Mambo ve Privilege gibi İbiza’nın ikonik kulüplerinde yaz boyunca resident DJ olarak çalmak için de yarışıyor olacaklar.

16 isim arasından adadaki altı haftalık performanslarına bakılarak 3 finalist seçilecek. Sürekli sahne ışıkları altında olacak olan yarışmacıların yetenekleri test edilecek ve kazanan birincilik koltuğuna oturacak.

BURN Residency hakkında en güncel haberleri almak için resmi web sitesini takip edebilirsiniz.