JR. Nisan 2017 sayısı çıktı

İllüstratör Melih Çebi’nin en sevdiği filmlerden biri olan Funny Games’i günümüzden ögelerle birleştirdiği kapak çalışmasıyla JR. by Campaign Nisan 2017 sayısı çıktı.

Peki Nisan sayısında neler var:

  • The Campaign: Red Bull Stratos

Red Bull için küçük bir adım ama pazarlama dünyası için büyük bir sıçrama olan Red Bull Stratos, tüm zamanların en “havalı” kampanyası olabilir.

  • Ayın sanatçısı: Melih Çebi

Nisan 2017 sayımızın kapak çizeri, Funny Games’e getirdiği kendine özgü yorumuyla Melih Çebi (27) oldu. Gelin kendisini Inspiration sayfalarımızda tanıyalım.

  • 21. yüzyılın genç nesli aslında tembel değil!

Genç nesli tembel ve sorumsuz olarak değerlendirenlere gerçekten genç birini tanıyıp tanımadıklarını sormak gerek. Çünkü mesaimiz bittikten sonra da inatla çalışmaya devam edenler bizleriz.

  • 2 milyonluk bir ülke: Letonya

Parkları, yemekleri, hala yaşamakta olan Sovyet havası ve Rus mimarisiyle sakin bir ülke olan Letonya’yı, sekiz aydır orada Erasmus öğrencisi olarak kalan Tuba Erva Arıcı yazdı.

  • Remake filmler: Yenilik mi kopya mı?

Sinema’da remake olarak anılan, Türkçeye ise “yeniden çekilen filmler” diye uyarlanan filmler kendini yenilemeyi mi yoksa yapılmış filmin basit bir kopyasını mı sembolize ediyor?

Ve daha fazlası JR. by Campaign’in Nisan 2017 sayısında.

Dijital versiyona ulaşmak için: