Kahvenizi sallayarak demleyin

Mis kokulu kahve dünyasına bir yenilik de Kahvegibikahve’den geliyor. Bu yeni girişim tutkunlarına hızlı ve pratik bir kahve deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Kahve, bardağımıza gelene kadar uzunca bir süreçten geçiyor. Toplanması, kavrulması, öğütülmesi derken kokusu burnumuzda tüten o bir bardak kahveyi içebilmek için elimize ulaştıktan sonra da french press, kahve makinesi gibi farklı farklı araçlarla uğraşmamız gerekiyor. Kahvegibikahve elimize ulaşan kahveleri tüketimini kolaylaştıracak tek kullanımlık kahveler tasarlıyor. Kağıt filtreler içerisinde bulunan kahveyi sallama çay gibi demleyerek hazırlayabiliyorsunuz. Böylelikle bir bardak kahvenize daha zahmetsiz kavuşabiliyorsunuz.

Bu yeni sallama kahve girişimi, fikri hayata geçirebilmek ve devam ettirebilmek için 29 Mayıs’a kadar bağış topluyor. Bağış yapabilmeniz için farklı opsiyonlar mevcut. Yaptığınız bağış da sonrasında kahve çeki ve hediyelerine dönüşüyor. Örneğin 20 TL Destek Paketi’ni seçtiğinizde site içinde kullanabileceğiniz 20 TL’lik bir hediye çeki ve 2’li pratik filtre paketi hediye ediliyor. Eğer istenilen miktarda bağış planlanan tarihe kadar tamamlanamazsa da toplanan bağışlar geri iade edilecek. Ancak şirket şu anki planlamalarına göre bir aksilik çıkmayacağını düşünüyor.