Çöpçatanların işini kolaylaştıran uygulama

Hayatında çöpçatanlık yapmamış bir insan yoktur zannedersek. Birbirine yakışacağını düşündüğü iki arkadaşını çaktırmadan bir araya getirip tanıştıranların artık işi kolaylaşıyor.

Wingman adındaki uygulama yakın arkadaşlarının iyiliğini düşünerek onların date’lerine müdahale etmeyi seven insanlar için geliştirilmiş.

Wingman uygulamasının arkasındaki kişi Tina Wilson, yalnız kaldığı bir dönemde tüm ilişkisi olan arkadaşlarının onu online arkadaşlık dünyasına çekmeye çalıştıklarını anlatıyor. Ancak Tina, buna pek gönüllü olmasa da onlar, arkadaşlık uygulamalarında ve sitelerinde onun yerine birilerini aramaya başlıyorlar. Bu kadar hevesli olmalarından etkilenen Tina da yakın arkadaşlarına aşk hayatında yardım etmeye çalışanların işinin ne kadar zor olduğunu anlıyor ve Wingman fikri böyle doğuyor.

Bir çöpçatanlık uygulaması olan Wingman, Facebook hesabınızdaki bilgileri kullanıyor ve arkadaşlarınızın sizin hakkınızdaki bilgileri paylaşmalarına imkan veriyor. Aynı zamanda ne yazdıklarını da görebiliyorsunuz, bu sayede sizi trollemediklerinden emin olabiliyorsunuz. Arkadaşlarınız kaydırma ve seçme işini sizin yerinize yaptıkları için de reddedilmeleri görmüyorsunuz.

Wingman uygulaması şu an sadece Amerika’daki iOS aygıtların kullanımına açık.