Mutfakta origami devri

Mutfakta kullanabileceğiniz, her geçen gün sayısı artan onlarca araç gereç var. En basitinden en karmaşığına hem yer kaplayan hem de masraflı olan bu eşyalara alternatif olarak tasarlanan Ori-Kit, origamiyi mutfağınıza getiriyor.

Hantal ve çokça yer kaplayan mutfak eşyalarına, işlevsel bir alternatif bir çözüm sunan Ori-Kit, bir Kickstarter projesi ve fonlanmaya devam ediyor. Toplam 6 farklı katlanabilir parçadan oluşan kitin içinde 3 kaşık, 1 spatula, 1 huni ve 1 süzgeç mevcut. Her parça için de boyutunu değiştirebileceğiniz farklı katlanma seçenekleri var. Böylelikle bu altı parçalık kiti altıdan fazla amaç için kullanmanız mümkün. Izgara, pişirme, fırınlama gibi çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılayabilen set çocuklar dahil herkesin kullanımına uygun. Sloganı "Katla, kullan" olan bu modern mutfak ürünleri; yerden, zamandan ve maliyetten tasarruf etmeyi vadederek metal ve plastik ürünleri geride bırakmayı hedefliyor.

Ori-Kit geleneksel bir sanatı mutfağınızda işlevsel hale dönüştürüyor. Siz de mutfak ürünlerinizi ihtiyacınıza göre katlayarak origamiyi mutfağınıza getirmek için fikre destek olabilirsiniz.