Pisilere geçit vermeyen mama ambalajı

Kedi sahiplerinin bileceği gibi kediler özenle sakladığınız ödül mamalarını mutlaka bulup hepsini bir kerede mideye indirecektir. Sıradan ambalajların asla engel olamadığı bu inatçı pisilere Dreamies isimli ödül mamasının bir sürprizi var! Minik patilere ve dişlemelere yenik düşen ambalajları farkında olan marka kedilerin asla açamayacağı yeni bir ambalaj tasarladı.

Başına buyruk hayvanlar olan kediler, eğer canı istiyorsa, evin içini koklayarak ödül mamasını bulur ve afiyetle yer. "Impenetrable Pack" ismini verdikleri yeni ambalajları için tasarım mühendisleriyle çalışan Dreamies, paketlerini kedilerin tüm dişlemelerine ve çabalarına dayanıklı hale getiriyor. Hatta hazırladıkları eğlenceli reklam filminde paketin sadece kedilere değil havai fişek, zımparalama, baltalama gibi daha da absürt her türlü koşula dayanıklı olduğunu söylüyor. Adam & Eve DDB'nin hazırlanan kampanyanın Tom Willems tarafından çekilen oldukça renkli ve eğlenceli reklam filmi #ImpenetrablePack etiketiyle sosyal medyada duyuruldu. Kampanyanın yönetmeni Rick Brim kedilerin ödül almak için asla beklemeyeceğini, hazırladıkları paketin de mamaları bu sabırsız patilerden korumak için kendi çözümleri olduğunu söyledikten sonra kedilerden özür diliyor. 

Lezzetli mamalarla aralarına giren bu yeni ambalaj kedileri üzecek olsa da paketi açmayı denemekten vazgeçmeyecekleri kesin. Bakalım inatçı pisiler kendilerine meydan okuyan bu yeni paketi açabilecek bir çözüm bulabilecekler mi?