New York çiçek açıyor

New Yorklu çiçek sanatçısı Lewis Miller, şehrin dört bir yanını çiçeklerle donatıyor. Çiçek aranjmanları yapan sanatçı çöp kutularından heykellere pek çok alanı çiçeklerle süslüyor.

Geçtiğimiz birkaç ay boyunca Manhattan sakinleri şehrin farklı köşelerine yerleştirilmiş gizemli çiçek aranjmanlarıyla karşılaştı. Sanatçı Lewis Miller çöp kutuları, heykeller, kaldırımlar ve halka açık alanlar başta olmak üzere birçok yeri çiçeklerle süsleyerek şehre renk katıyor. New York sakinlerine çiçek hediye etme fikrinin uzun süredir aklında olduğunu söyleyen Miller, tasarımlarıyla insanları gülümsetmeyi umuyor.

Sanatçı her tasarımlarının kendine has bir ruhu olduğunu söylüyor. Örneğin hazırladıkları Alis Harikalar Diyarı çalışmasını daha romantik ve feminen bulurken çöp kutuları için hazırladıkları buketleri daha keskin ve kısa ömürlü buluyor. En büyüğü binlerce çiçekten oluşan tasarımlarda daha önceki etkinliklerden kalan çiçekleri kullanmaya özen göstererek bu çiçeklere ikinci bir şans daha verebildiklerini söylüyor.

Bu güzel ve yaratıcı fikirle şehrin sakinlerini gülümseten Lewis şehre çiçek açtırmaya devam etmeyi planlıyor.