​Seyahat eden çiftten paralel fotoğraflar

Çektikleri orijinal fotoğrafları sosyal medyaya yükleyerek platformlarda son derece popüler olan çiftlerle sık sık karşılaşıyoruz. Zuzu Galova ve Peter Sedlacik'in 'Lens Between Us' isimli Instagram hesabı ise rakiplerinden daha farklı.

Slovakya'da aynı pazarlama ajansında çalışırken tanışan ikili çevrelerini değiştirmeye ve Avustralya'ya taşınmaya karar vermişler. Ortak tutkuları fotoğraf, seyahat ve yaratıcı projeler olan çift sonrasında da bu Instagram hesabını açarak paylaşım yapmaya başlamışlar. Birbirlerin fotoğraflarını çeken ikili ortaya çıkan görselleri bir araya getirerek sosyal medyada paylaşıyor. 

Üç yıl boyunca Avustralya'da yaşayan çift sonrasında çantalarını toplayarak Bali'ye taşınmaya karar vermişler. Sonraki duraklarının neresi olduğunu kendileri de bilmeyen çift yaratıcı çalışmalarını düzenli olarak Instagram hesaplarından paylaşıyorlar. 

 

Australia, Sydney, 12 March 2017. Done! Zuzu’s first mural and we have the honour to make it right at the famous (and our favourite) Bondi beach. Chosen by Waverley council with Zuzu’s project @animiniyoga and the sun salutation yoga flow. Could not be happier with the result. What do you think? And for those who live close by, come down to the beach to see it (and meet us) 🙂 • • • • • #sydney #australia #ilovesydney #sydneylocal #nsw #sydneyeats #seeaustralia #sydneyfood #bondi #newsouthwales #cityofsydney #australiagram #igerssydney #sydneylife #sydneyfoodie #sydneyharbour #sydneyfolk #visitnsw #sydneyoperahouse #exploreaustralia #sydney_insta #bondi #aussie #lensbetweenus by @theycallmezuzu & @petersedlacik ♥️📸👫

Lens Between Us (@lensbetweenus)'in paylaştığı bir gönderi ()