n11.com’un ödüllü kariyer projesi TalentHub sonuçlandı

E-ticaret platformu n11.com tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve 1.731 başvuru arasından seçilen 19 üniversite öğrencisi ve yeni mezun adayların iki gün süren yazılım kampında yarıştığı kariyer projesi TalentHub sonuçlandı. İlk üçe giren gruplar hafta sonu düzenlenen yazılım kampının ardından gerçekleştirilen törenle ödüllendirildi.

1.731 başvuru arasından seçilen 19 adayın 13-14 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen yazılım kampında yazılım fikirlerini kodlayarak rekabet ettikleri projede ‘Noksanlar’ grubu birinci oldu. n11.com’un bu alanda gerçekleştirdiği ilk etkinlik olma özelliğini taşıyan TalentHub’ın birinci takımı ödülünü n11.com CEO’su Won Yong, Jo’dan alırken, takım Güney Kore’nin en büyük e-ticaret şirketi 11st.co.uk’yi yerinde görme fırsatı kazandı.

1.731 başvuru arasından başarıyla geçen 19 katılımcı iki gün boyunca Grand Hyatt’ta düzenlenen kampta n11.com ekibi tarafından verilen projeyi hayallerindeki gibi kodladı. n11.com yazılım ekibinden mentorlarla fikir alışverişi yapan katılımcıların projeleri n11.com İnsan Kaynakları ve Bilgi Teknolojileri yöneticilerinin bulunduğu jürinin değerlendirmesinden geçti. Kampa katılan öğrencilerin n11.com’da kariyer fırsatı da elde ettiği yarışmanın ilk üç grubu ödüllendirildi. Birinci olan takım ‘Noksanlar’, Güney Kore’nin en büyük e-ticaret şirketini yerinde görme fırsatı elde ederken, ikinci olan grup ‘The Last Code Bender’ üyelerinin her biri 1.111 TL, üçüncü olan ‘Snakes’ grubunun her bir üyesi ise n11.com’dan 555 TL değerinde kupon kazandı.