Genç Sheldon Cooper geliyor

Sevilerek izlenen komedi dizisi Big Bang Theory'nin merakla beklenen spinoffu Young Sheldon'dan ilk görüntüler yayınlandı. Ekoseli gömleği, bol pantolonu ve papyonuyla genç Sheldon Cooper şimdiden sevenlerini heyecanlandırıyor. 

Spinoffun yapılmasına dair ilk fikir, orjinal seri Big Bang Theory'de Sheldon Cooper'ı canlandıran Jim Parsons'tan gelmiş. Bu yeni komedi serisinde kendine has haliyle kalbimizi kazanan Sheldon'ın East Texas'taki hayatını izleme fırsatı yakalayacağız. Henüz 9 yaşında olan ve üstün zekası sayesinde 4 okul yılı birden atlayan küçük dehanın oldukça masum, komik ve umut dolu macerasına eşlik edeceğiz. Kendinden olmasına rağmen bulunduğu yeni ortama beklenilen şekilde bir türlü uyum sağlayamayan genç Sheldon'ı Iain Armitage canlandıracak. 1989 yılında geçen dizide Sheldon'ın annesi, babası, ikiz kız kardeşi ve abisini tanıma şansı da bulacağız. Diziyi daha da güzel yapan bir diğer haber ise anlatımının Jim Parsons tarafından seslendiriliyor oluşu.

Young Sheldon'ın önümüzdeki sonbahar ekranlara gelmesi planlanıyor. Papyonlu genç dehamızın maceralarına eşlik etmek için şimdiden sabırsızlanıyoruz.