Voldemort’un Gençliğinden ilk fragman

Voldemort: Origins of the Heir isimli, bağımsız bir stüdyo tarafından çekimi süren filmin ilk fragmanı hayranlarını etkilerken diğer devam filmleriyle de yarışacağa benziyor. 

Tryangle Films, Gianmaria Pezzato ve Stefano Prestia tarafından kurulan ve devasa bütçeler olmadan da dikkate değer filmler yapılabileceğini ispatlamaya çalışan bağımsız bir stüdyo. Stüdyonun şu anda üzerinde çalıştığı filmlerden birisi ise Voldemort’un gençliğinin anlatıldığı Voldemort: Origins of the Heir isimli film. 10 oyuncu 10 da kamera arkası ekibin çektiği film orijinal serinin hayran yapımı bir devamı niteliğinde. Film Hufflepuff ailesinden Hepzibah Smith’in ölü bulunması ve cinayetinin soruşturulması üzerine şekilleniyor. Filmle ilgili bir diğer sürpriz ise J.K. Rowling'in kitaplarında geçmeyen yeni bir karakterle tanışıyor olmamız. İsmi Grisha Mac Laggen olan karakterimizi Gryffindor'un varisi olarak izliyoruz ve o, bu cinayette tabii ki Tom Riddle’ın parmağı olduğundan şüpheleniyor. Filmin çalışmaları 2016’da bu yana sürerken ekip Harry Potter ve Melez Prens'i tekrar okuyarak Tom Riddle karakterini iyice anlayıp özümsemeye çalışmış.

Stüdyonun filmin çekimleri için Kickstarter’dan başlattığı kampanya Warner Bros.’un telif haklarıyla ilgili uyarısı üzerine iptal edilmiş. Sonrasındayda Facebook sayfalarından telif hakları konusunda anlaşmaya varıldığını açıklayan Tryangle Films, bir Paypal bağış linki hazırlamış.

Şimdilik fragmanını izleyip bu yeni öykü ve karakterler hakkında heyecanlanmaktan başka şansımız olmasa da filmin kendisi için çok uzun beklemeyeceğimize benziyoruz. 2017 sonunda filmin ücretsiz olarak YouTube’dan yayınlanması planlanıyor.