Eski sevgilinizin isminde bir hayvan sahiplenin

Brezilya’da hayvan malzemeleri satan Petz, Ogilvy Brazil iş birliğinde hayvan sahiplendirmeye teşvik etmek için yaratıcı bir öneride bulunuyor. Eski sevgililerinin isimlerini dövme yaptırmış kişilere aynı isimli bir hayvan sahiplenmelerini öneriyor. 

Aşk insanın gerçekten de gözünü kör edebiliyor ki sevgilisinin ismini sonu kesin olamayacak bir ilişkideyken dövme olarak yaptırabiliyor. Tabii ilişkiler istenmeyen şekilde sonuçlanıp ayrılındığında bu dövmeler anlamalarını kaybediyor ve hatırlanmak istemeyen bir anıya dönüşüyor. Kampanya tam bu noktada devreye giriyor. Anlamını kaybetmiş ve hoşlanmadığınız bu dövmeleri sildirmek ya da yeniletmek yerine aynı isimli asla terk etmeyeceğiniz ve sizi terk etmeyecek sevimli bir hayvan sahiplenmenizi söylüyor. Tattoo You isimli bir dövme dükkanıyla çalışan ekip eski sevgililerinin ismini sildirmek ya da üstünü kapatmak isteyen insanlara da bu şekilde ulaşmış. Hazırladıkları kampanya filminde de görülebileceği gibi aynı isimli sonsuza kadar sevebilecekleri sevimli dostlarıyla tanıştıklarında sonuç kaçınılmaz şekilde mutlu oluyor. Başta artık anlamsız olduğunu söyledikleri dövmeler artık onlar için daha özel bir anlam kazanıyor. 

Kampanya oldukça olumlu tepkiler almaya devam ederken aynı zamanda dövmesi olmayanları da ayrı tutmuyor. Onlar için isim önemli değil mesajını verirken dövmesi olmayanları da sahiplenmeye davet ediyor.