‘HillsideNow! Series’ yayına başladı

Yenilikçi ve yaratıcı fikirleri ile öncü projelere adını yazdıran Hillside, yine bir ilke imza atarak “HillsideNow! Series” projesine başladı. Instagram Stories üzerinden yayınlanan bu yenilikçi mini dizi, takipçilerine taze, renkli ve güncel içerikleri keşfetme imkanı sunuyor. Özel davetler, en son müzik ve moda trendleri, festivaller, sanat etkinlikleri, açılışlar, gizli kalmış mekanlar, teknolojik yenilikler ve kaçırılmaması gereken ne varsa bu seri ile artık meraklıların cebinde.

Yaz boyunca rengarenk 6 bölüme adını yazdıracak HillsideNow! Series, her ayın ikinci ve dördüncü perşembesi saat 20.00’de Hillsidenow! Instagram hesabının Stories bölümünden izlenebilir. Kaçıranlar için tekrarı HillsideNow! Youtube kanalında yer alacak serinin ilk bölümü şimdiden 100 bin izlenmeyi aştı bile.

HillsideNow! yayınları ile az zamanda çok keşif

Instagram Stories üzerinden yayınlanan bölümleri ile Türkiye’de bir ilke imza atan HillsideNow Series, paylaşımları fashion, taste, sound, place, lab, event, chat, sneak ve escape’den oluşan dokuz konu başlığı altında yapıyor. Bu başlıkların detayları ise şöyle; yemek festivalleri, gurme restoranlar, tadımlar ve yeni yemek trendleri h.taste, konserler, festivaller yeni müzik akımları h.sound, hip mekanlar ve mağazalar h.place, son çıkan orijinal-teknolojik ürünler h.lab, hip ve grunge moda keşifleri h.fashion, galeriler, sanat festivalleri ve sergiler h.event, alanında sürükleyici isimler ile röportajlar h.chat, gizli davetler ve galalar h.sneak, tatil kaçamakları ve yeni keşifler ise h.escape başlığı altında yer alıyor.

Genç ve yaratıcı bir ekipten yeni keşifler

Hillside, sene başında verdiği iş ilanı ile ilk kez Instagram Stories ve Snapchat üzerinden başvuruları değerlendirmişti. Yurt dışında da ses getiren “Snap-J Wanted” projesinin sonucunda seçilen 8 Snap-J, HillsideNow! Series sunuculuğunu üstleniyor, yeni keşiflerin sözcüsü oluyor.