Sıradaki siz olun

JR., piyasaya çıktığı günden beri reklam, sinema, müzik ve teknoloji gibi birçok alanda 30 yaş altındaki gençlerin yazılarını, çizimlerini ve röportajlarını yayınlamakla kalmıyor, aynı zamanda Jr editörlerine ve stajyerlerine de işlerini temelden öğrenme fırsatı sunuyor.

Lift Content Factory bünyesinde yer alan kardeş dergi Stuff’ta staja başladıktan sonra hayatıma sırasıyla JR. ve Campaign Türkiye dergileri de girdi ve şimdi de Seda Büktel’den sonra JR.’ın bayrağını taşıma görevi bana devredildi. Campaign’de kıdemli editör olarak görevine devam eden Seda, JR. için danışmanlık yapmaya da devam edecek 🙂

Peki dergide bu ay neler var?

JR. Temmuz sayısının kapak konusu Özge Sargın’ın imzasını taşıyan “gençlik alt kültürleri ve üçüncü yeni müzik türleri.” 24 yaşındaki freelance illüstratör Mert Tugen de üçüncü yeni müzik türlerinden ilham alarak ortaya son derece başarılı bu kapağı çıkardı. Kendisinin diğer çalışmalarını Inspiration sayfalarımızda inceleyebilirsiniz.

Yaz mevsiminin bir başka anlamının da festivaller ve eğlence olduğunu unutmadık. Vibe sayfalarımızda yer alan Big Burn dosyamızı, etkinlik takvimini ve Sena Hayta’nın Temmuz’dan Ağustos’a İstanbul yazısını okumayı ihmal etmeyin.

Birçok cünyır okullarından yeni mezun oldu ve haliyle gelecek kaygısı da kapıda belirmeye başladı. Eğer kariyer hedefinizde moda varsa Passion sayfalarımızda Merve Eke’nin tavsiyelerini dinlemeniz yararlı olacaktır. “Ben editör olmak istiyorum” diyorsanız da CV’lerinizi junior@campaigntr.com adresine gönderebilir ve istediğiniz zaman gelip ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

Herkese keyifli okumalar.

İzel Özten

JR. Yayın Yönetmeni

 

Bu yazı ilk olarak JR. by Campaign Temmuz 2017 sayısında yayımlanmıştır.