JR. by Campaign

14 ülkenin marşı Samsung’un Olimpiyat reklamında

Samsung’un yeni Olimpiyat Oyunları reklamı 14 ülkeyi tek bir şarkıda birleştirdi.

Her iki yılda bir düzenlenen, insanları biraz daha yakınlaştıran ve dünyayı olduğundan daha küçük görmemizi sağlayan Olimpiyat Oyunları yaklaşıyor…  Samsung’un yeni Olimpiyat Oyunları reklam filmi de bu duyguları bizlere hatırlatır nitelikte.

Filmde İngiliz dalgıç Tom Daley, Amerikalı atlet Alysia Montano, Fransız Paralimpik oyuncusu Arnaud Assoumani, Güney Sudanlı koşucu Margret Rumat Rumat Hassan, Avustralyalı boksör Shelley Watts ve Brezilyalı sörfçü Gabriel Medina’nın yanı sıra taraftarlar da 14 ülkenin milli marşlarından sözlerin karıştırılarak oluşturulduğu marşı söylerken görülüyorlar.

Botsvana, Avustralya, Kanada, Fransa, ABD, İngiltere, Brezilya, Malezya, Malavi, Yeni Zelanda, Almanya, Güney Kore, Tunus ve Güney Afrika’nın milli marşlarından belli kısımların yer aldığı şarkıya, Olimpiyat oyunları denince akla gelen birlik ve kardeşlik duygusu aşılayan, uluslararası grup kucaklaşmalarından görüntüler eşlik ediyor.

One World, One Anthem” (Tek dünya, tek milli marş) mesajının verildiği spot Leo Burnett, Chicago imzalı.

2016 Yaz Olimpiyatları, 5-21 Ağustos 2016 tarihleri arasında Brezilya’nın ikinci en büyük kenti olan Rio de Janeiro’da düzenlenecek.