Soundgarden’da biz de varız

Bu seneden itibaren Babylon Kilyos’ta yapılacak olan Babylon Soundgarden Festivali’nin beşincisi, 23 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Biz de JR. olarak “Creative Garden” adını verdiğimiz etkinlik alanımızla festivalde yerimizi alacağız.

Saat 12:00’da başlayacak olan Soundgarden Festivali’nde, gece saat 3:00 sularına kadar dolu dolu bir program katılımcıları bekliyor. Farklı tatlarda performansların sergileneceği dört sahnenin olacağı festivalde “Creative Garden”, İstanbul Sahnesi’nin yanında yer alacak. İstanbul Sahnesi’nde, yeni ama son derece güçlü şekilde parlayan yerel isimlerden Selim Saraçoğlu, Kalben, Can Kazaz, Nilipek ve TSU! sahne alacaklar.

Peki Creative Garden’da neler olacak?

Mesela Nilipek, sahneye çıkmadan önce Creative Garden’a uğrayacak, minderlerin üzerinde serilmiş cünyırlarla 20 dakikalık mini bir sohbet gerçekleştirecek.

Ardından Mayıs kapağımıza minyatür sanatıyla renk veren Murat Palta, İstanbul sokaklarında dolaşan astronot fotoğraflarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü fotoğrafçı Dilan Bozyel, “Sütü seven kamyoncular” Batesmotelpro ekibi ve Spotify Türkiye Satış Direktörü Ergül Çivi de aynı formatta Creative Garden konuklarımız olacak.

Programımız şöyle:

14:10 – 14:30 Nilipek (Müzisyen)

14:50 – 15:10 Dilan Bozyel (Fotoğraf sanatçısı)

15:30 – 16:00 Volkan Öge ve Kerim Barutçu (Batesmotelpro)

16:15 – 16:45 Ergül Çivi (Spotify Türkiye Satış Direktörü)

17:00 – 17:30 Murat Palta (Minyatür Sanatçısı)

Creative Garden etkinliğinde ilham verici hikayeleriyle yer alacak isimlerin yanı sıra küçük teknolojik sürprizlerimiz ve tabii bolca dergimiz de olacak.

Festival sahnelerinde yer alacak tüm müzsiyenlere ve ulaşım, bilet gibi bilgilere soundgarden.babylon.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Festival ekibinden tavsiyeler

Festival oldukça uzun, mekan da Kilyos olunca Babylon Soundgarden ekibi katılımcılara yanlarında neler getirmeleri gerektiğine dair bir liste hazırladı. Dikkate almakta fayda var.

  • Festival bileti
  • Güneş kremi
  • Güneş gözlüğü
  • Akşam için yedek giysi
  • Bikini ve mayo
  • Şapka

*Festival alanında özel eşyalarınızı saklayabileceğiniz emanet dolapları da yer alacak.

Tüm cünyırlarla orada görüşmek üzere!