Dijital ile geleneksel, Adhere Reklamcılık Günleri’nde tartışılacak

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü, 9’uncusunu düzenleyeceği ADhere Reklamcılık Günleri’nde “İşler Karıştı” temasıyla ve ödüllü reklamcılarla, dijital ile gelenekseli ve reklam dünyasındaki diğer gelişmeleri ele almayı hedefliyor.

12-13 Aralık‘ta gerçekleştirilecek olan ve reklam arkası programını hazırlayıp sunan Ender Merter’in açılış konuşmasıyla başlayacak olan etkinlikte ilk gün,

  • Jingle Jackson’ın kurucusu Emre Irmak ve C-Section Kreatif Direktörü Enis Orhun ile reklamda jingle’ın etkisi;
  • Google İrlanda Stratejik Ortaklıklar Yöneticisi Cemal Büyükgökçesu ile mobil reklamcılığın artan önemi;
  • Vodafone Türkiye Pazarlama Müdürü Fatih Uysal ve Y&R Team Red Kreatif Direktörü Ayşe Aydın ile  Cannes Lions’da aldığı ödülle ilgileri üzerine çeken Vodafone Kırmızı Işık kampanyasının detayları konuşulacak.

Etkinliğin 2.günü ise Tolga Çevik ve ajansı TBWA’in yanı sıra Arda Erdik, Kurtcebe Turgul gibi kreatif direktörlerin ağırlanmasıyla devam eden oturum programının ardından workshop ve case çalışmaları yürütülecek.

Bu yıl Vodafone ve Eti’nin sponsorluğunda gerçekleşen ADhere Reklamcılık günleri, üniversite öğrencilerinin reklamcılık sektörünü ve marka hikayelerini keşfetmesini sağlarken, workshop ve case’ler ile üretmelerini de teşvik ediyor. ADhere bu yıl 12-13 Aralık’ta, Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleşecek.

Daha fazla bilgi ve kayıt için buraya tıklayabilirsiniz.