JR. by Campaign

JR. Eylül 2017 sayısı çıktı!

Freelance illüstratör Ece Ağırtmış’ın sokak kültüründen aldığı ilhamla hazırladığı kapak eşliğinde JR. Eylül 2017 sayısı çıktı.

Peki bu ay dergide neler var?

Sandy Hook Promise kurumu, “Evan” filmi ile gözden kaçırdığımız önemli detaylara dikkat çekerek öğrencilerin gerçekleştirdiği silahlı saldırıları nasıl öngöreceğimizi gösteriyor.

Bu ayın Jr. sanatçısı Ece Ağırtmış, sokak kültüründen aldığı ilhamı adidas Originals ile birleştirerek Eylül kapağımıza yansıttı.

Online sağlık randevu platformu DoktorTakvimi.com’da çalışmanın nasıl bir deneyim olduğunu genç çalışanlarından dinledik.

“Girişimcilik dizisi” bu kez üzerinde en çok düşünüllen konulardan biriyle geliyor: Maddiyat! Ama başarılı bir girişimci olmak istiyorsanız tek seçeneğiniz doğuştan zengin olmak değil. Yıldırım Ünverdi

Otomobil ve hız dediğimizde birçok kişinin gözünün önüne erkekler geliyor değil mi? Şimdi bu ön yargılarınızıbir kenara bırakın ve Türkiye’nin en hızlı kadınlarına kulak verin.

Bilim kurgu sinemasını baştan yazan 1982 yılına ait Blade Runner efsanesinin türünde yarattığı devrim niteliğindeki yenilikleri günümüz filmlerinde hala görmek mümkün. Alp Turgut

Dijitalin gücü, yayınevlerini de etkisi altına aldı. Artık hemen hemen her yayınevi birden fazla sosyal medya mecrasında aktif olarak varlık gösteriyor ve dijitale özel içerikler paylaşıyor. Müjde Bayındır

Şiir ile rock’ı aynı potada eritebilmiş ve birbirinden başarılı albümlere imza atmış olan tüm zamanların ikonu Patti Smith’in “Çoluk Çocuk” romanını Erge Güçlü yorumladı.

Eylül’den Ekim’e İstanbul: Sena Hayta

Tüm bu içerikler ve daha fazlası JR. by Campaign’in Eylül 2017 sayısında. Derginin dijital versiyonu ise Turkcell Dergilik’te.