JR. by Campaign

P&G’nin kapıları CEO Challenge’la açılıyor

Erkek bakım markası Gillette’in sponsorluğunu yaptığı, iş vizyonu, liderlik, iletişim, analitik düşünme ve takım çalışması gibi alanlarda iddialı üniversite öğrencilerinin projeleriyle yarıştığı P&G CEO Challenge Avrupa yarışması başlıyor.

Bu yıl ilk kez 18 ülkeden öğrencilerin katılımıyla gerçekleşecek olan yarışmada katılımcılar Gilllette’in 4 yönlü hareket özelliği olan FlexBall™ teknolojili yeni Fusion ProGlide ürününün dünya çapındaki lansmanı için kampanyalar hazırlayacak. P&G CEO Challenge Avrupa yarışmasına katılan öğrenciler, Gillette’in iş süreçleri konusunda değerli bilgiler edinip, Avrupa çapındaki en başarılı ve yetenekli öğrenciler ile rekabet etme ve kendilerini kanıtlama şansını yakalayacak.

Dört etaptan oluşan yarışmanın ilk iki etabı online gerçekleşecek. Burada öğrenciler ürün lansmanı için pazarlama, satış, finans ve ürün tedarik süreçlerini kapsayan projelerini paylaştıktan sonra P&G’nin üst düzey liderleri tarafından değerlendirilecekler. Kampanyalarıyla elemeyi geçerek seçilen takımlar, üçüncü etapta İstanbul, Bükreş, Varşova ve Moskova’daki P&G ofislerinde bir araya gelerek FlexBall™ teknolojili yeni Fusion ProGlide lansmanı için fikirlerini sunacak. Son etapta dört şehirden 4’er takım Avrupa Finali için P&G’nin Cenevre’de bulunan Avrupa Genel Müdürlüğü’ne davet edilecek.

Takımlar 30 Haziran ve 1 Temmuz’da gerçekleştirilecek finalde, P&G’nin Gillette üst düzey yöneticileri karşısında, vaka analizlerini ve bütün kampanya fikrini sunacak.

Kazanan takım üyeleri kendi ülkelerinde düzenlenecek olan bir haftalık “Hızlandırılmış Gelişim Programı”na katılacak. Programı süresince P&G Türkiye, Gillette Ekibi ve P&G Türkiye & Kafkaslar CEO’su ile birer gün geçirecek, fabrika ve saha ziyaretlerine katılacaklar.

Yarışmaya katılmak isteyenler, 20 Mart 2016 tarihine kadar başvurularını buraya gönderebilir.